dimecres, 11 de setembre del 2019

Tornem.. TORNEM!

Tornem. Tornem a la rutina, al pes de la motxilla. Tornem a l'estrès del dia a dia, a veure els nostres pares atabalats perquè arriben tard a la feina i nosaltres, per culpa de la son, anem leeeeents esmorzant, leeeeeeents vestint-nos, leeeeents caminant.... Es fa feixuc.
Tornar a escoltar el timbre de l'escola que anuncia que s'acaba l'estona d'esbarjo que sempre ens sembla tan curta. Tornem a veure la cara dels mestres. Tornem a ser amics del llapis, la cadira, la taula, la pissarra... Tornem...

Resultat d'imatges de tornada al cole cartoonTornem! Tornem a veure als nostres amics, a regalar abraçades als nostres mestres i a sentir-nos estimats per totes les persones que hi ha l'escola. Tornem a pujar les escales parlant de com ha anat el cap de setmana. Tornem a embrutar-nos de pintura, de fang...a mullar-nos la bata amb l'aigua de la font del pati i a córrer com si no hi hagués un demà rient i cridant "goooool" cada vegada que la pilota entra a la immensa porteria de la que tant ens agrada penjar-nos per fer el mico, tot i sentir cinquanta mil vegades als profes dir "està prohibit penjar-se, pots caure i obrir-te el cap".
Tornem a jugar, a aprendre, a sortir de l'escola amb el desig immens d'abraçar a qui ve a buscar-nos i amb les ganes de tancar els ulls per obrir-los a un nou dia ple d'il·lusions. Tornem!


Serà una feliç tornada, segur! Perquè... tot depèn de com es miri.

BON INICI DE CURS!